Jesteś tutaj: Strona Główna > Indeks Forum > Mody do gier Infinity > Problem spowodowany przez DSotSC
- lodbrog
2008.07.11 22:54 -
-
Witam
W bg1 byłem w samej końcówce gdy nie wiedzieć po co zainstalowałem DSotSC i rozpocząłem gdy od nowa. W podziemnym mieście zaatakowały mnie jakieś zmodyfikowane ghule z DSotSC, których ataki sprowadziły na 4 moje postaci stan "nauseated" (mdłości?) i teraz mój woj/kapłan ma THAC0=30, a reszta nie lepiej. W żaden sposób nie mogę tego wyleczyć, czary i mikstury nie działają, wypoczynek też nie pomaga. Jak mogę się tego pozbyć albo jak z tak osłabionymi postaciami pokonać Sarevoka?
-
Witam
- riklaunim
- uleczenie choroby w świątyni lub rozproszenie magii
- lodbrog
-
:whatthe: panie, taki tępy nie jestem, próbowałem tego, nie skutkuje. To musi być jakiś błąd w tym modzie.
wrzuciłem tutaj save'a: http://uploaded.to/?id=rw6t8h
/>jeśli ktoś ma zainstalowane bg1 + tales from the sword coast, może zerknie i wpadnie na jakieś rozwiązanie
e, już sobie poradziłem z Sarevokiem, wystarczyło wykorzystać możliwości edwina a THAC0 nawet się nie przydało.
-
:whatthe: panie, taki tępy nie jestem, próbowałem tego, nie skutkuje. To musi być jakiś błąd w tym modzie.